RAHSIA 3 DALAM 1 TUAH BAKAL BERIKAN ANDA 'KUASA KEJANTANAN MAKSIMUM'

Tuah Performance Oil dilengakapi dengan 3 khasiat utama yang diperlukan oleh lelaki

Jika anda tercari-cari minyak urut zakar yang terbaik dan berkesan, jawapan anda berakhir disini.

Order SekarangDaftar Pengedar

Telah sekian lama, kesihatan seksual kaum lelaki sering tidak dapat di bincangkan. Ia masih menjadi ‘taboo’ di dalam masyarakat Malaysia.

Tuah Performance Oil mengambil tanggungjawab ini untuk disampaikan kepada lelaki-lelaki di luar sana yang inginkan gaya hidup seksual mereka lebih sihat dan menyeronokkan.

Disamping mendapatkan kepuasan dalam melakukan tanggungjawab suami, Tuah juga ingin menjadikan kaum lelaki di luar sana menjadi lebih sihat dengan mengelakkan daripada terkena penyakit yang paling ditakuti oleh lelaki di luar sana iaitu ERECTILE DYSFUNCTIONS. Mati pucuk kini telah menghantui mereka yang mula masuk ke umur 40!

Itu belum lagi cerita tentang orang yang lebih muda mengalami masalah zakar tidak dapat tengang dengan betul, ejakulasi pra matang dan size zakar yang terlalu kecil.

Kini Tuah datang dengan penyelesaian yang lebih mudah dan pastinya SELAMAT!

 

minyak urut zakar

TERBUKTI BERKESAN

Kelebihan menggunakan Tuah Performance Oil

minyak dhab

LEBIH KERAS DAN MANTAP

Ekstrak minyak dari lintah, dhab dan belacak ini menjadikan senjata anda lebih keras dan padu. 

minyak belacak

MENINGKATKAN KEINGINAN BERSAMA ISTERI

Urutan yang betul menggunakan Tuah Performance Oil akan meningkatkan keinginan dan keyakinan anda untuk menjalankan tanggungjawab pada isteri.

minyak lintah

PERTAMBAHAN SIZE & PANJANG SENJATA ANDA

Urutan yang konsisten akan menjadikan senjata anda lebih besar dan pertambahan panjang sehingga 4 inci.

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

BAGAIMANA TUAH BERFUNGSI

Bagaimana Tuah Performance Oil meningkatkan keupayaan lelaki

Melancarkan pengaliran darah

Tuah Performance Oil mengandungi 3 jenis ekstrak minyak daripada belacak, dhab dan lintah. 3 bahan utama melancarkan peredaran darah di zakar anda. Pembuluh darah di zakar mengembang dan aktif. Pengaliran darah yang baik ini akan menjadikan zakar anda lebih mudah ereksi dan lebih mantap.

Meningkatkan libido seks lelaki

Urutan yang konsisten akan meningkatkan libido seks atau keinginan untuk melakukan seks. Wanita sukakan lelaki yang mempunyai kadar libido yang tinggi.

tuah performance oil

Mengandungi Nitric Oxide (NO) serta Hirudin

Kandungan Nitic Oxide (NO) serta Hirudin semulajadi yang tinggi di dalam Tuah Performance Oil ini menjadikan zakar anda lebih besar,panjang dan keras.

Urat Saraf kurang sensitif tetapi tetap segar

Urutan yang konsisten dengan Tuah Performance oil menjadikan zakar tahan lebih lama kerana urat pada zakar akan kurang sensitif tetapi tetap segar. Ini mengelakkan dari ejakulasi pramatang.

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

RAHSIA TRADISIONAL YANG DI-MODENKAN

Kombinasi 3 bahan utama yang telah terbukti berkesan … BELACAK, LINTAH dan DHAB .. bersama-sama HERBA TRADISONAL lain dan dikilangkan dengan formulasi yang tepat menjadikan Tuah Performance Oil 100 KALI LEBIH BERKESAN dari minyak urut zakar yang lain.

minyak lintah

Lintah

Lintah sering digunakan dalam penghasilan minyak lintah. Lintah sangat baik untuk melancarkan aliran darah dalam batang zakar supaya menguatkan otot pelviks dan menjadikan saluran darah lancar sekaligus membuatkan ereksi zakar tahan lebih lama.

minyak lintah

Belacak

Belacak juga sering digunakan dalam penghasilan minyak belacak. Belacak sering digunakan kerana khasiat belacak yang menyegarkan dan melegakan kulit zakar yang mana dapat memudahkan tumbesaran pada bahagian zakar anda.

minyak lintah

Dhab

Dhab sering digunakan dalam penghasilan minyak yang datang dari timur tengah. Dhab sering digunakan sebagai minyak urutan batin lelaki kerana khasiat dhab yang mudah meresap ke dalam kulit dan mempercepatkan sel zakar berkembang sekaligus membuatkan saiz zakar bertambah.

Tuah Mengandungi 3 Bahan Utama Yang Wajib Ada Dalam Minyak Urutan Lelaki

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

Diuji secara klinikal

Tuah Performance Oil

minyak belacak

Tuah Performance Oil telah diuji secara klinikal untuk memastikan penggunaannya bukan sahaja berkesan tetapi yang lebih penting ia SELAMAT!

tuah massage oil

NOT200805401K

Tuah Performance Oil juga melalui proses mendapatkan sijil dari KKM bagi menjamin keselamatan pengguna minyak urut ini.

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

CARA GUNA TUAH PERFORMANCE OIL

Untuk mendapatkan zakar yang besar — panjang, anda dinasihatkan urut zakar selama 15 minit atau lebih.Barulah anda akan dapat hasil yang terbaik.

Tetapi,menggunakan Tuah..anda tidak perlu terlalu lama.. 5 minit hingga 10 minit sudah cukup kerana Tuah dilengkap dengan herba yang mudah menyerap.

Sapu dan urut sekerap yang mungkin untuk mendapatkan zakar yang lebih sihat dan padu!

Bagi mereka yang tidak tahu bagaimana hendak mengurut dengan betul, kami ada sediakan VIDEO KHAS UNTUK ANDA.

Di dalam video tersebut, diajar bagaimana untuk anda urut zakar dengan teknik yang betul dan video tersebut hanya akan diakses selepas anda membuat pembelian di website ini.

CARA GUNA TUAH PERFORMANCE OIL

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

KISAH KEJAYAAN LELAKI SEJATI

Testimoni Tuah Performance Oil

Sebelum Tuah dipasarkan secara online besar-besaran, ia telah diuji keberkesanannya pada beberapa lelaki dari pelbagai peringkat umur. Lihat apa kata pengguna minyak urut zakar ini

Untuk pertengahan umur macam saya ni, saya sangat sarankan Tuah. Sebab boleh lawaskan buang air kecil. Untuk kesan keras, dan pertambahan saiz. Mana-mana minyak belacak, minyak lintah, minyak dhab rasanya tak ada lagi yang boleh lawan lagi. Yang ini memang padu.

Zainoldin - Temerloh,Pahang

Berbaloi untuk beli tuah ni sebab jimat. Gabung 3 sekali. Saya memang dah amal lama guna minyak lintah, minyak dhab, minyak belacak. Tapi sebelum beli 3 jenis asing-asing. Kali ni Tuah dah cukup dah. Puas hati. Gred A!

Joe - Petaling Jaya, Selangor

Saya bukan hardcore sangat mengurut ‘batang’. Pernah cuba beberapa jenis tapi mengecewakan. Sebab yang biasa bau terlalu perit dan kurang berkesan untuk saya. Tuah performance oil nampaknya sesuai sangat dengan saya. Kesan cepat dan kadang-kadang saya sapu saja urut sikit pun dah ok. Keras mencanak canak.

Hafiz - Bertam, Pulau Pinang

Saya dah biasa mengurut sebab saya sendiri buat rawatan untuk lelaki yang lemah syahwat. Biasa kita guna minyak kampung sahaja. Tapi lepas saya try Tuah Performance Oil ni, memang saya puas hati sangat. Sebab ini memang herba tradisional yang dimodenkan. Terjamin kebersihan dan selamat. Kesan memang 2X ganda biasa, sebab gabung dhab, lintah dan belacak. 

Pak Salleh - Kajang,Selangor

tuah performance oil

Anda boleh cuba Tuah Performance Oil hari ini TANPA RISIKO untuk 30 hari!

Best kan? Cuba sama ada ia berkesan untuk anda – Atau wang anda dikembalikan.

DAPATKAN TUAH PERFORMANCE OIL ANDA BERSAMA-SAMA ‘FREE GIFT’ ISTIMEWA HARINI!